Ontstoppingsdienst

DE WASE ONTSTOPPINGSDIENST

De meeste verstoppingen worden veroorzaakt door wasmachines, vaatwasmachines, gootstenen, douches en boomwortelgroei. Zeep- en vetresten zetten zich vast op de binnenkant van de afvoerbuis, waarna na verloop van tijd de buis geheel dichtslibt.

Buitenriolering raakt vaak verstopt door grondverzakkingen of wortels van bomen en struiken. Wanneer u problemen heeft met de afvoer of riolering, dan kunt u maar beter een professionele en betrouwbare ontstoppingsdienst inschakelen.

Zelf kunt u met een ontstopper het probleem mogelijk (tijdelijk) verhelpen. Ga in ieder geval niet met chemische middelen aan de slag. Dit kan het probleem alleen maar verergeren.

Spoed interventie

Wij raden aan om onmiddellijk de telefoon te nemen indien de eerste symptomen van een verstopping opduiken of wanneer u onmiddellijk nood heeft aan een professionele ontstopper.

Door de grote hoeveelheid vrachtwagens die we ter beschikking hebben, sturen we onze ontstoppingsdienst zo snel mogelijk naar u toe.

Hoe gaat Heyrman.U te werk?

Na een korte bespreking komt onze chauffeur, op de door u bevestigde datum, langs en analyseert hij eerst de oorzaak van de verstopping. Afhankelijk van de situatie, ontstopt hij de afvoerbuis onder hoge druk of via een krachtig vacuüm zuigtoestel. Zo zorgen wij dat uw verstopping zo snel mogelijk opgelost is.

Indien er zicht structurele problemen voordoen aan het rioleringsstelsel, kunt u beroep doen op ons camera onderzoek. Breekwerk proberen wij te allen tijde te vermijden, tenzij het echt niet anders kan.

Na het uitvoeren van de werken, overloopt onze chauffeur nog eens alles samen met u om er voor te zorgen dat alles terug in orde en naar wens is.

Camera onderzoek

De oorzaak van een verstopping is niet altijd even gemakkelijk om te vinden. Indien dit voorkomt, maken wij gebruik van een camera onderzoek. Op die manier kunnen wij iedere oorzaak opsporen en een gepaste oplossing bieden. Lees hier meer over een camera inspectie.

Vermijden van een ontstopping

U kunt niet iedere verstopping voorkomen maar indien u uw septische put of beerput periodiek en pro-actief laat reinigen, vermindert u wel het risico dat uw afvoerbuizen verstoppen. Dit komt omdat de meeste verstoppingen van de afvoerbuizen in de keuken, badkamer of bij het toilet worden veroorzaakt door de septische put of beerput. Lees hier meer over de oorzaken van een verstopping.

Waar is Heyrman actief?

De wase ontstoppingsdienst is dé ontstoppingsdienst voor Beveren en omgeving. We staan steeds voor u klaar om u te helpen met het ontstoppen van uw leidingen, riolering en afvoer.

urbain-02

Over Ons

Wij zijn een familiaal bedrijf en hebben al 27 jaar ervaring in graaf- en afbraakwerken.

BTW: BE0462.767.697
IBAN:

U.Heyrman