Betuining

het plaatsen van betuining - ook wel "beschoeiing" genaamd, gaat het verzakken van uw beekkanten tegen. Tevens krijgt uw huis en tuin door deze eenvoudige houten wand, aangebracht in de beek,  een heel andere uitstraling.

Damwand beschoeiing

 

Een houten damwandbeschoeiing is de meest natuurlijke oplossing voor taludbescherming. De combinatie van hout en water is een vertrouwd en natuurlijk gezicht. Bij het gebruik van het juiste hout en een goede constructie zijn houten beschoeiingen zeer duurzaam en doen niet onder voor alternatieve materialen zoals kunststof, staal of beton. Wij leveren totaaloplossingen voor het plaatsen van houten beschoeiingen.

 

Een houten beschoeiing of damwand van hout is een goede oplossing om het verval of het inglijden van oevers tegen te gaan. Hiervoor bieden wij al het benodigde beschoeiingshout aan. Denk hierbij ook aan beschoeiingsplanken en -palen. Ook bieden wij dekplanken aan om een duurzame afwerking van de beschoeiing te maken.

 

Alle onderdelen bestaan uit hout met een hoge duurzaamheidklasse om een lange levensduur te garanderen. Wij bieden ook de mogelijkheid aan om de beschoeiing te combineren met doek om de kwaliteit van de grondkering te verzekeren. De damwandplanken zijn voorzien van een zoeker (schuine kant) om het plaatsen van de beschoeiing makkelijker te maken.

urbain-02

Over Ons

Wij zijn een familiaal bedrijf en hebben al 27 jaar ervaring in graaf- en afbraakwerken.

BTW: BE0462.767.697
IBAN:

U.Heyrman